Som una organització immobiliària dedicada a la compra – venta i mediació de tot el que és primera i segona vivenda a la major part de Catalunya amb un agent de la Propietat Immobiliària (A.P.I Sr. Jordi Cos Rigal col·legiat nº2595 i del Registre d’Agents Immobiliaris nº1168).

Tenim un gabinet jurídic a la seva disposició per a poder ajudar-lo en tots els problemes que es puguin plantejar durant el dia dia de qualsevol família. Disposant d’un altre departament per a fer taxacions, peritacions ja siguin personals i també judicials. És a dir que pot contactar amb nosaltres i intentarem solucionar-l'hi qualsevol dubte, consulta, problema o preocupació. Així com a certificats d’arquitecte, cèdules d’habitabilitat, certificats energètics, etc...

Autènticament especialitzats en MASIES – FINQUES RÚSTIQUES- CASES DE CAMP- CASEAS DE POBLE- TORRES ALT STANDING- TORRES NORMALS- XALETS- MANSIONS- CASTELLS- BORDES- PALLERS, etc... és a dir, tot el que tingui a veure amb la Naturalesa, llocs tranquils o peces úniques pel seu valor arquitectònic o/i de situació.

El seu director, el Sr. Cos va començar a dedicar-se a aquesta noble i gratificant tasca a l’any 1977, havent aconseguit un número res despreciable d’objectius, junt amb el seu equip d’autèntics i escollits professionals, la principal i imprescindible virtut de la qual és la del tracte intel·ligent i humà amb els seus clients.

Per a nosaltres el més important és tenir la finca més adequada en cada cas, per això no tenim finques cares o barates, només tractem amb finques en les que la relació preu-qualitat és adequada. Estant sempre atents, a tots els canvis de mercat que es van produint a cada moment. A més a més, només existeixen finques ben o mal venudes o ben o mal comprades.

En dedicar-nos només a la compra – venta, podem controlar millor i de forma eficaç tot el que hem exposat anteriorment. En una organització massa extensa sempre ha estat més difícil tenir un tracte personalitzat, humà i d’exquisida sensibilitat que tot client es mereix.

En la nostra organització mai es parla d’assoliments econòmics ni del número de finques venudes o comprades, perquè després de tants anys és obvi que hi hagin hagut uns bons resultats, sinó la quantitat de famílies que han contactat amb nosaltres i han passat de ser clients a ser amics.

Ja que, en realitat, els clients s’arriben a oblidar amb el temps, però a els amics no.

Podem dir que a nostra veritable especialització, dins de la Naturalesa, és ajudar a satisfer les il·lusions, tant dels que venen com dels que compren. Es que no és una verdadera il·lusió i satisfacció, el poder trobar aquella finca que em somiat sempre augmentant així, la nostra qualitat de vida, o poder vendre allò, que per diferents circumstàncies, ha deixat de tenir un interès o una utilitat principal en les nostres vides?

Per a qualsevol persona que desitgi visitar alguna de les nostres ofertes, estem disposats a ensenyar-los-hi qualsevol dia a qualsevol hora, incloent festius.

Tenim oberta, per tota persona que vingui al nostre despatx a Barcelona, una extensa Exposició Fotogràfica de Finques, per televisió, evitant així viatges innecessaris al poder definir amb més claredat tots els aspectes que no li agradin o encaixin, ja que tenim finques que no surten a Internet i no es poden, per discreció , divulgar les seves imatges.